0,00 

Cart

Secure checkout
0

Työsuhdepyörät

Älä jää paitsi pyöräilybuumin tuomista hyödyistä. Työsuhdepyörä on etu, jota nykyiset ja tulevat osaajasi arvostavat varmasti. Etätyö ei ole ainoa työelämän muutos, jonka pandemia-aika toi mukanaan – ihmisten arkiliikkuminen on myös kokenut muutoksen. Ja muutos yksityisautoilun tai joukkoliikenteen parista pyöräilyn suuntaan on paitsi ilmastoystävällinen, myös terveyttä ja hyvinvointia parantava trendi.

Mikä työsuhdepyöräetu on?

Voit tarjota polkupyöräedun työntekijöillesi joko leasing-sopimuksella erillisen palveluntarjoajan kautta tai ostamalla pyörän yrityksellesi omaksi ja tarjoamalla sen työntekijän käyttöön.

Kuka maksaa?

Tämä on sopimuskysymys. Yleinen tapa on tarjota etu palkan osana. Etu voidaan siis tarjota palkan päälle tai pidättää palkasta.

Edun arvo

Polkupyöräedun arvo määritetään käyvän arvon mukaan, leasingin tapauksessa arvon määrittää työnantajalle koituva kustannus, eli leasing-maksu vähennettynä leasingyhtiölle maksettavilla käsittelykuluilla. Käypä arvo sisältää hankintahinnan, pääomakulut ja käyttökulut.

Kulut työnantajalle

Jos tarjoat pyöräedun palkanlisänä, suurimman kuluerän muodostavat joko pyörän hankintahinta tai leasing-kulut (ja mahdolliset huollot).

Kuinka tarjoan pyöräetua?

Helpoin tapa on käyttää työsuhdepyöriin erikoistunutta kumppania, joka huolehtii pyörien hallinnoinnista ja tarvittavasta raportoinnista. Toimi siis seuraavasti:

1. Tutustu oheisiin palveluntarjoajiin ja valitse mieleisesi
2. Tee sopimus palveluntarjoajan kanssa ja tiedota henkilöstöäsi tästä mahtavasta edusta
3. Kun sopimus on tehty, toimi palveluntarjoajan ohjeiden mukaan
4. Kukin työntekijä voi tulla valitsemaan avustuksellamme itselleen sopivan pyörän ja mahdolliset sopimukseen kuuluvat lisävarusteet
5. Jos sopimukseesi kuuluu myös huollot, me kerromme pyörän käyttäjälle kyseisen mallin huolto-ohjelmasta ja suoritamme sopimuskauden huollot

Kysyttävää? Soita meille numeroon 09 292 2799 tai ota yhteyttä lomakkeella!

Kumppanimme

Vapaus

Huoleton ja hiilinegatiivinen työsuhdepyöräpalvelu, jota suosittelee 96 % käyttäjistä. Lue lisää tästä.

GoByBike

Yksinkertaista ja helppoa pyöräedun hankintaa ja hallinnointia. Tutustu GoByBiken tarjoamiin palveluihin täältä.

Epassi Bike

Pyöräetu helposti leasing-palveluna, jossa EPassi erottuu edukseen hallinnoinnin helppoudella. Lisäbonuksena saat Epassilta kaikki muutkin yleisimmät henkilöstöedut yhdellä ja samalla palvelulla. Lue lisää täältä.

3StepIt

Edistynyt laiterekisteri, jonne kaikki tiedot kirjataan automaattisesti. Tutustu tästä.

Etufillari

Työsuhdepyörät valmiilla paketilla - leasing ja hallinnointi. Tutustu.

Fleetbike

Valmiit toimintamallit pyöräedun käyttöönottoon, helposti ja nopeasti. Lue Fleetbikesta täältä.
cartmagnifiercrossmenuchevron-down