0,00 

Cart

Secure checkout
0

Maksutavat

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokauppamme maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.
Käytössäsi ovat seuraavat maksuvaihtoehdot
Kotimaisten pankkien verkkopankkimaksut
Visa- ja Mastercard -luottokortit, sekä Visa Electron
MobilePay-mobiilimaksaminen
Collector-lasku ja -osamaksu
Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Collector

Ostaessasi Collector-laskulla saat maksuaikaa ostostasi seuraavan kalenterikuukauden loppuun asti, parhaimmillaan siis jopa 60 päivää. Laskun saatuasi voit vaihtaa maksusuunnitelman myös osamaksuksi jolloin voit maksaa ostoksesi osissa 36 kk asti. Voit hallinnoida laskujasi osoitteessa oma.collector.fi
Lisätietoja Collector-palvelulla maksamisesta saat tästä linkistä.

Maksutavat myymälässä

Myymälässämme maksutapoina käyvät käteinen raha, debit-kortit, Visa Electron sekä Visa- ja Mastercard-luottokortit. Näiden maksutapojen lisäksi voit halutessasi maksaa myös edullisesti osissa Resurs Bankin Polkupyörätilillä.
HAE LUOTTOA

Resurs Bankin edut

Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon. Saat myös aina 30–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa ja voit maksaa valitsemassasi tahdissa. 

Hae sähköisesti

Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida liikkeessä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen. Voit myös korottaa jo olemassa olevaa luottorajaasi saman hakemuksen kautta.

Voit hakea rahoituksen (tekstiviestillä enintään 6000 €) myös kätevästi älypuhelimella. Lähetä maksuton viesti PYÖRÄ2 numeroon 18311. Saat paluuviestinä linkin luottohakemukseen ja päätöksen heti puhelimeesi!

Hyvä tietää

Tili on jatkuva luotto, jota voit hyödyntää jatko-ostoihin. Saat myös uusissa ostoissa käyttöösi samat joustavat maksuvaihtoehdot. Maksettuasi luottosaldosi kokonaan takaisin, tili on kuluttomasti käytössäsi tulevia ostoksia varten.

Luotonantaja:
Resurs Bank AB Suomen sivuliike,
PL 3900, 00002 Helsinki
09 622 4308 | asiakaspalvelu@resurs.fi

Lisätietoa luotosta: resursbank.fi
cartmagnifiercrossmenuchevron-down