MA-PE: 10.00 -18.00
LA: 10.00 - 14.00

Osamaksu

Nyt voit maksaa myymälässämme helposti osissa Resurs Bankin Polkupyörätilillä. Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän (jopa 10 000€), voit tehdä hakemuksen alla olevalla sähköisellä hakemuksella, tekstiviestillä tai asioidessasi myymälässämme. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

• Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon

• Saat aina 30–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa

• Maksa valitsemassasi tahdissa - Jopa 12 kk korotonta maksuaikaa


Sähköinen hakemus

Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida liikkeessä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen. Voit myös korottaa jo olemassa olevaa luottorajaasi saman hakemuksen kautta.
Täytä hakemus

Hae tekstiviestillä

Voit hakea rahoituksen (tekstiviestillä enintään 6000€) myös kätevästi älypuhelimella. Lähetä maksuton viesti PYÖRÄ2 numeroon 18311. Saat paluuviestinä linkin luottohakemukseen ja päätöksen heti puhelimeesi!

Sinä päätät

Käyttäessäsi Polkupyörätiliä saat ostoksille 30–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.
Maksuohjelmasta toiseen vaihtaminen
on helppoa ja voit jatkossakin valita
kuukausittaiseen tilanteeseesi sopivimman vaihtoehdon.

Hyvä tietää

Tili on jatkuva luotto, jota voit hyödyntää
jatko-ostoihin. Saat myös uusissa ostoissa käyttöösi samat joustavat maksuvaihtoehdot. Maksettuasi luottosaldosi kokonaan takaisin, tili on kuluttomasti käytössäsi tulevia ostoksia varten.

Lisätiedot

Luotonantaja: 
Resurs Bank AB Suomen sivuliike, PL 3900, 00002 Helsinki | 09 622 4308 | asiakaspalvelu@resurs.fi


resursbank.fi
jarvenpaanfillarihuolto@elisanet.fi
Helsingintie 2, 
04400 Järvenpää
09 292 2799
Tietosuojaseloste
Copyright © Järvenpään Fillarihuolto