0,00 

Cart

Secure checkout
0

Jätä rahaa muuhunkin

Ymmärrämme, että varsinkin kesälomien aikaan uusi polkupyörä ei ole ainoa rahareikä. Jos kuitenkin haluat uuden menopelin alle vielä kun loistavia pyöräilykelejä on jäljellä, se onnistuu edullisesti ja äärimmäisen helposti Resurs Bankin Polkupyörätilillä! 

Resurs Bankin luotto on toistaiseksi käytössä vain myymälästä ostettaville tuotteille. Saat aina 30-60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Valitse itsellesi sopiva tahti maksaa ja hyödynnä jopa 12 kuukauden koroton maksuaika!
Tee sähköinen hakemus 
Lisätietoja Resurs Bankin luotosta löydät alta.

Maksa myöhemmin - omaan tahtiisi

Käyttäessäsi Polkupyörätiliä saat ostoksille 30–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit hakea luottopäätöksen etukäteen sähköisellä hakemuksella tai tekstiviestillä. Hakemus on mahdollista tehdä myös asioidessasi myymälässämme.

Valitset milloin ja miten haluat maksaa. Saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa.

  • 30–60 päivää ensimmäiseen eräpäivään
  • Ei avausmaksua, ei korttia eikä piilokuluja
  • Voit jakaa maksun osiin ja valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon
  • Tili on jatkuva luotto, jota voit käyttää helposti myös tuleviin ostoksiisi

SÄHKÖINEN HAKEMUS

Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida liikkeessä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen. Voit myös korottaa jo olemassa olevaa luottorajaasi saman hakemuksen kautta.
Täytä hakemus

HAE TEKSTIVIESTILLÄ

Voit hakea rahoituksen (tekstiviestillä enintään 6000€) myös kätevästi älypuhelimella. Lähetä maksuton viesti PYÖRÄ2 numeroon 18311. Saat paluuviestinä linkin luottohakemukseen ja päätöksen heti puhelimeesi!

JOUSTAVASTI MAKSUAIKAA

Esimerkkejä maksuvaihtoehtojen kuukausieristä ja kuluista:
Maksuvaihtoehto
Maksu-vaihtoehto
Vuosikorko
Vuosi-
korko
Käs.maksu / kk
Käs.maksu
 / kk
30-60 pv
0 %
0 €
12 kk
0 %
0,28 % luottorajasta*
36 kk
12,90 %
0,28 % luottorajasta*
60 kk
15,00 % + KSL-viitekorko**
0,28 % luottorajasta*
* Kuitenkin enintään 12,50 € / kk 
** KSL-viitekoroilla tarkoitetaan kuluttajansuojalaissa viitattua korkolain 12 §:n mukaista viitekorkoa, jonka Suomen Pankki julkistaa kahdesti vuodessa ja joka on voimassa 6 kuukautta kerrallaan. Sovellettava viitekorko voi olla enintään 5 % eli luoton vuosikorko voi olla enintään 20 %, kuten kuluttajansuojalaissa säädetään.

ESIMERKKI

Esimerkki on laskettu 12 kuukauden maksuvaihtoehdolle. Polkupyörätili on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on tyypillisesti 1 500 euroa. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko.
Ostot:
1500,00 €
Maksat yhteensä:
1562,00 €
Osamaksut: 12 kpl
Maksuerä / kk: 130,60 €
Luottokulu / kk: 5,60 €
Luoton kustannukset: 61,60 €
Vuosikorko: 0 %
Todellinen vuosikorko: 4,01 %
Luottokulu on 0,28 %/kk sovitusta luottorajasta, kuitenkin enintään 12,50 €/kk. Luottokulu veloitetaan kuukausilaskuilla. Polkupyörätili on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on 2000 €. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotto ei ole käytössä Ahvenanmaalla.

HYVÄ TIETÄÄ

Resurs Bankin Polkupyörätili on jatkuva luotto, jota voit hyödyntää myös jatko-ostoihin. Saat myös uusissa ostoissa käyttöösi samat joustavat maksuvaihtoehdot. Maksettuasi luottosaldosi kokonaan takaisin, tili on kuluttomasti käytössäsi tulevia ostoksia varten.

Luotonantaja: 
Resurs Bank AB Suomen sivuliike 
PL 3900, 00002 Helsinki 
09 622 4308
asiakaspalvelu@resurs.fi

Lisätietoja Resurs Bankin palveluista saat alta.
Lisätietoja

TEE VALINTASI

Tutustu valikoimaamme, tee rahoitushakemus tai tule myymäläämme ja tehdään hakemus yhdessä. Uuden unelmapyörän hankinta on helpompaa ja edullisempaa kuin luulitkaan!
Näytä pyörät
cartsmartphonelaptop-phonebicyclethumbs-upmagnifiercrossmenuchevron-down