0,00 

Cart

Secure checkout
0

Lastenpyörät

Lapsi ansaitsee laadukkaan, toimivan ja huolellisesti kootun polkupyörän. Kuten aikuisten pyöriäkin, myös lapsille löytyy eri käyttötarkoitukseen tarkoitettuja pyöriä. Innosta lapsesi hienon harrastuksen ja liikkumismuodon pariin hankkimalla hänelle mieluisa ja luotettava lastenpyörä. Ajoharjoittelun voi aloittaa jo parivuotiaana pienten potkupyörien avulla. Kun tasapaino on hallussa, sujuu varsinaisen polkupyörän satulaan siirtyminen vaivattomasti.

Toisin kuin aikuisten pyörien, lasten pyörien koko ilmoitetaan yleensä renkaan kokona (12", 16", 20"...). Älä osta liian isoa pyörää – vaikka kasvuvaran jättäminen houkuttelisikin, älä silti osta liian isoa pyörää. Huomioi pyörän korkeuden lisäksi myös rungon pituus. Liian suurella pyörällä ajaminen on paitsi turvallisuusriski, se myös tukahduttaa lapsen alkavan pyöräilyinnostuksen tehokkaasti. 

Lapset kasvavat eri tahtiin, joten voi olla, että pyörä on yhden kesän jälkeen jo liian pieni. Ostamalla laadukkaan fillarin ja huolehtimalla siitä, varmistat että sillä on seuraavalle käyttäjälle arvoa.

Suodata
Järjestä

Tyhjennä

cartmagnifiercrossmenuchevron-down